מה בעצם שמן חוחובה עושה?

%name מה בעצם שמן חוחובה עושה?

אנשים רבים שומעים על שמן חוחובה, יודעים שהוא עושה משהו טוב לגוף אבל לא יודעים בדיוק מה.
אז אנחנו פה כדי לעשות סדר:

צמח החוחובה מגיע אלינו ממדבריות מקסיקו שם מסופר כי המקומיים היו משתמשים בשמן החוחובה כדי לשמור על עורם מהיובש המדברי.
הצמח יובא לישראל בשנות השמונים נבחן במספר מקומות בארץ, ובסוף הגיעו להבנה שהמקום הכי טוב עבור צמח החוחובה הוא הנגב.

שמן חוחובה עשיר בויטמנים ובמיוחד בויטמין E ואומגה 9. השמן (שלמעשה הוא שעווה, אבל לא משנה) ממש כמעט זהה בהרכבו המולוקולארי לשכבה החיצונית של עור האדם ולכן הוא מצליח לחזור פנימה בצורה טובה ולהעשיר את העור בכל הויטמנים שהשמן מכיל.

אז בשורה התחתונה למה הוא עוזר?
שמן חוחובה עוזר בהמון דברים-
נגד יובש בעור- מעולה במיוחד בתקופות המעבר והיובש.
פצעי אקנה- מטשטש מאיץ את ריפוי עור הפנים.
טשטוש צלקות-עוזר בהחלמת והגלדת העור.
בהריון- מפחית סימני מתיחות בבטן הריונית.
משמש מכפיל כח לכל תכשיר קוסמטי- עוזר בספיגת התכשיר בעור.
שיער- מחזק את שורשי השער ומפחית נשירה.

לא סתם רוב חברות הקוסמטיקה משתמשות בשמן חוחובה כאחד מהרכיבים החשובים שלהם בפורמולציה של התכשירים שלהם.
אז למה בעצם לא להשתמש בשמן החוחובה בצורתו הטהורה, כשמן? למה להוסיף את כל הכימיקלים שמסביב?
אנשים רבים בשנים האחרונות החלו לחזור לשימוש בחומרים טבעיים בלבד ולכן השימוש בשמן חוחובה טהור גדל מאוד בשנים האחרונות.
אז קנו שמן חוחובה 100% טהור של משק מוזס שנכבש בכבישה קרה ותרגישו את ההבדל בעור תוך זמן קצר!

לוגו שמן חוחובה | משק מוזס

אודות המשק

משק מוזס חווה משפחתית לגידול וייצור שמן חוחובה בכפר רתמים שבנגב,  המשך קריאה

הזמן שיחה
אשמח לעזור
שלום 👋
איך נוכל לעזור ?