סגולות שמן החוחובה

שמן חוחובה מופק מצמח החוחובה שמקורו באזור מקסיקו ודרום ארה"ב, שם נעשה בו שימוש כבר שנים. בשנות ה -80 החל גידול מסחרי של מטעי חוחובה גם בישראל.

שמן החוחובה הוא אחד השמנים הקרובים ביותר בתכונותיו להרכב של השכבה החיצונית של עור האדם, ולכן השמן הינו מרכיב חשוב מאוד כיום בתעשיית הקוסמטיקה ומהווה תחליף ידידותי לסביבה ומחליף את שומן הלווייתן שהיה נהוג להשתמש בו עד לפני שנים מעטות.

שמן החוחובה ידוע בסגולותיו הרבות. בין היתר לשמן החוחובה ריכוז גבוה של ויטמין E אומגה 9  וויטמינים נוספים. רכיבים אלו חיוניים לשמירה על העור ומסייעים להתחדשותו.

כחלק מהרצון להשתמש בחומרים טבעיים ללא תוספת כימיקלים כגון  פארבנים SLS  וכימיקלים מזיקים נוספים, בשנים האחרונות החלו להשתמש ברחבי העולם בשמן החוחובה בצורתו הטבעית והטהורה ללא תוספות.
שמן החוחובה שאנו מייצרים במשק מוזס הינו שמן טהור 100% ואיכותי ביותר!!!

הזמינו עכשיו באתר!

שמן חוחובה מהמשק ישירות אליכם

 

לוגו שמן חוחובה | משק מוזס

אודות המשק

משק מוזס חווה משפחתית לגידול וייצור שמן חוחובה בכפר רתמים שבנגב,  המשך קריאה

הזמן שיחה
אשמח לעזור
שלום 👋
איך נוכל לעזור ?